Кметът на Варна каза днес, че няма никакви притеснения от проверката

...
Кметът на Варна каза днес, че няма никакви притеснения от проверката
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Нямам притеснения от проверката на ОИК по сигнала за мое участие в офшорки

Кметът на Варна сподели през днешния ден, че няма никакви терзания от проверката на общинската изборна комисия (ОИК), почнала след сигнал, че името му към момента попада в търговски компании, вписани в регистъра на Малта. По думите му той от дълго време е излязъл от тези сдружения, които са деактивирани. Коцев добави, че към този момент е дал нужните документи на ОИК.

За обстановката с районните кметове на " Одесос " и " Приморски "  Коцев разяснява, че по тези проблеми би следвало да се произнесе съдът. Позицията му бе подкрепена и от съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Той уточни, че има информация, че двамата ще апелират в съда, който ще реши дали има нарушаване на закона или не. 

Петков напомни, че Варна има спомагателни 100 милиона лева за планове, като кметът го е срещнал с близо 50 плана. По думите на депутата Даниел Лорер макар че кметският екип на града е заварил Общината в изоставено положение като планова подготвеност, е съумял в къси периоди да навакса и доста от знаковите планове за Варна следва да стартират. Според Коцев се работи и по линия на брегоукрепването в региона на Варна, като планът ще обхване зоната от Галата до Кранево. Има към този момент правени изследвания и те би трябвало да продължат, уточни кметът и добави, че към този момент има и някаква предпроектна подготвеност, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР